Single Origin Koffies
Kwaliteit dat proef je

In 1953 startte Roger Dumolyn onze koffiebranderij op in Knokke-Heist. Door de jaren heen werd de branderij steeds professioneler en de zaak bouwde een stevige reputatie op. Veertig jaar later nam schoonzoon Emiel Croquet het roer over. Kort nadien verhuisden we van de Dumortierlaan naar onze huidige stek in de Natiënlaan in Knokke. In 2016 neemt Emiels zoon, Christophe Croquet, het bedrijf over. Zijn missie is om een nieuwe wind door de branderij te laten waaien, zonder aan de ambachtelijke manier van werken te raken. Zo zijn vernieuwende smaken in trek maar tegelijk komen oude zetmethodes helemaal terug. Op zulke evoluties willen wij voortaan nog meer inspelen.
Single Origin Koffies#Kwaliteit dat proef je

Zorgvuldig uitgekozen bonen

Zorgvuldig geselecteerde Arabicakoffiebonen liggen aan de basis van onze koffie. Die koffiebonen halen we vooral uit Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Je kunt kiezen uit maar liefst elf variëteiten.

Dagelijks vers gebrand

Onze koffie koop je in vershoudzakken van 250 gram, 500 gram en 1 kilo. Dagelijks branden we verse koffie, zodat we steeds superverse leveringen kunnen garanderen.

Jarenlange familierecepten

Om de dag goed te starten of na een gezellige maaltijd, met een heerlijke kop koffie scoor je altijd. Al drie generaties lang maken wij koffie met passie, en dat proef je.

Meer dan koffie

Koffiebranderij Dumolyn is meer dan alleen maar koffie. Je vindt bij ons ook een ruim assortiment aan verse thee, koffiemachines, tal van onderhoudsproducten en andere koffietoebehoren- en accessoires.

Dumolyn's Koffie
Afzetmarkten

Afzetmarkten

Koffie voor bij je thuis

Als koffieliefhebber verdien je de beste kwaliteit. Ook thuis. Daarom bieden wij naast onze koffievariëteiten (beschikbaar in koffiebonen en gemalen koffie), ook verschillende espressotoestellen en onderhoudsproducten aan zodat je kan genieten van de lekkerste kop koffie.

Lees meer

Koffie voor je bedrijf

Koffiebranderij Dumolyn heeft alles in huis om je medewerkers een gezellige koffiepauze te geven, of om vergaderingen en klantengesprekken van een volledig verzorgde koffieservice te voorzien: kwaliteitskoffie, maar ook professionele koffietoestellen, en alle andere benodigdheden.

Lees meer

Koffie voor je horecazaak

Dumolyn voorziet je van alles wat je nodig hebt om jouw klanten te verwennen met een gezellig koffiemoment: heerlijk ambachtelijk gebrande koffie, verse thee, professionele koffietoestellen en alle andere benodigdheden. Bovendien helpen we graag om je koffiekaart mee vorm te geven.

Lees meer

Openingsuren
Winkel in Knokke-Heist

Maandag: 09.00-11.00u & 13.30-17.00

Dinsdag: 09.00-11.00u & 13.30-17.00

Woensdag: Gesloten

Donderdag: 09.00-11.00u & 13.30-17.00

Vrijdag: 09.00-11.00u & 13.30-17.00

Zaterdag: 09.00-11.00u & 13.30-17.00

Zondag: Gesloten

Toon op kaart

Meer dan koffie
Verse, losse thee

Sinds enkele jaren heeft Koffiebranderij Dumolyn zijn assortiment verse thee sterk uitgebreid. Hierdoor kan jij nu kiezen uit meer dan groene, witte, zwarte, kruiden -en fruitthee aan. 

Naar de webshop

Onze koffieblog
berichten

berichten
De perfecte latte

De perfecte latte

Caffè latte is, simpel gezegd, koffie met melk. Deze koffievariant bestaat uit een shot espresso, aangevuld met melk en daarboven op melkschuim. In Nederland wordt een caffè latte ook wel ‘koffie verkeerd’ genoemd en in Frankrijk ‘café au lait’.
Lees meer
Hoe bewaar je koffie?

Hoe bewaar je koffie?

Je kent het wel. Je kocht een pakje koffie, je opent de verpakking en de heerlijke geur van het koffiearoma komt je tegemoet. Dan vraag je je meteen af: hoe kan ik dit zwarte goud nu het beste bewaren om dat fantastische aroma en een optimale smaak te behouden?
Lees meer
Maak je eigen heerlijke ijsthee

Maak je eigen heerlijke ijsthee

De zomer is in het land en het brengt opnieuw hoge temperaturen met zich mee. Ideaal dus voor een verfrissende, zelfgemaakte ijsthee!
Lees meer