Koffie bestellen? Dat kan op onze webshop | gratis verzending vanaf €75 | Levering binnen 2 werkdagen

Koffie voor jouw horecazaak

Wat wij voor jouw horecazaak kunnen doen...

Wat wij voor jouw horecazaak kunnen doen...

Koffiebranderij Dumolyn voorziet jouw horecazaak van alles wat je nodig hebt om je klanten te verwennen met een gezellig koffiemoment: heerlijke koffie, maar ook professionele koffietoestellen, en alle andere benodigdheden. Met een persoonlijke service zorgen we ervoor dat jouw horecazaak gekend staat voor een heerlijke koffieservice.

Onze ervaring reikt al 3 generaties ver en die vakkennis delen we graag om van jouw horecazaak een succes te maken. We staan je bij met advies voor je koffiekaart en bieden je koffies aan die zullen gesmaakt worden door je cliënteel. Ambachtelijk gebrande koffie gezet volgens de regels van de kunst: het is een ideaal recept om ervoor te zorgden dat je klanten zullen blijven terugkomen voor die perfecte kop koffie. 

...En hoe we dat waarmaken

...En hoe we dat waarmaken

Bij ons staat kwaliteit voorop. En die kwaliteit begint bij de zorgvuldige selectie van koffiebonen die aan de grond liggen van onze heerlijke smaken. We zien dan ook strikt toe op de kwaliteit van de verse koffiebonen die we aankopen. Daarna worden deze bonen dagelijks op ambachtelijke manier gebrand volgens de slowroast methode in onze eigen koffiebranderij. Op die manier garanderen we koffie met de beste aroma's. 

Als horecazaak verdien je een persoonlijke aanpak op maat. Samen met jou gaan we op zoek naar het meest geschikte toestel, de juiste koffies voor je koffiekaart, de aanvullende producten zoals melkjes, suiker en koekjes én het juiste bijhorende advies. Op zoek naar een specifieke koffie? Dan stellen we graag onze vakkennis ter beschikking om een branding op maat aan je horecazaak aan te bieden.

Ons online aanbod voor horeca wordt momenteel nog verder uitgebreid en zetten we zo snel mogelijk op punt om je een volledig beeld te geven van ons assortiment.